Tilpasninger

Finn din egen stil

Alle våre tømmerhus tilpasses kundenes behov og stil og det er mange detaljer som skal avgjøres. Noen valg står du som kunde helt fritt til å velge underveis, særlig innendørs da du selv bestiller dette. Men når det gjelder tømmerhus er det en del valg som må gjøres før tømmerkassa går i produksjon.
Dette er blant annet valg av profil på tømmeret, hjørneprofiler (knuter), og valg av tak.
Hva som kommer i en standard leveranse kan du lese mer om i vår leveransebeskrivelse her, mens på denne siden gir vi deg en oversikt over de største valgene å ta hensyn til tidlig i prosessen med et tømmerhus.

Hjørneprofiler og tømmerprofiler

Zero-corner er den hjørneprofilen vi har som standard, da det kun er mulig å velge denne med RHYTI Non Setteling – tømmerprofil.

Modern-corner er for de som vil ha en med tradisjonell stil på tømmerprofilen, ved at stokkene ligger annenhver. Hjørnet blir imidlertid skjult med en hjørnekasse.

Det vil også være mulig å velge den tradisjonelle «korsknuten» hvor knuten i hjørnet er synlig. Profilen vil da være lik som «Modern-corner» men hjørnet blir ikke kledd inn og vil stikke noe lenger ut.

Ulike tak

På mange av husmodellene til Finnlamelli er det også mulig å tilpasse taket til din stil. Dette vil være noe avhengig av modell og faktiske forhold der det skal bygges.

Saltak
Asymmetrisk saltak
Pulttak