Finske Tømmerhus AS

Finske Tømmerhus AS er et selskap som er opprettet for å kunne levere «nøkkelferdige» tømmerhus etter bustadoppføringslova. Vi kan derfor lettere levere løsninger som passer kundens behov og ønsker, og har god ekspertise innen bygging av moderne tømmerhus med på laget. 

Når du velger Finske Tømmerhus som ansvarlig for ditt byggeprosjekt, kan du være trygg på at hele den avtalte byggeprosessen blir tatt hånd om med profesjonalitet og kvalitet. Fra planlegging og prosjektering til ferdigstillelse og overlevering av nøkkelferdig hus, sørger blant annet snekkerteamene til Nordisk Tømmerbygg AS for at arbeidet utføres effektivt og i samsvar med krav og metoder for bygging av tømmerhus. 

Med fokus på kundens trygghet og tilfredshet, legger Finske Tømmerhus stor vekt på å opprettholde høy kvalitet i alle ledd av byggeprosessen. Våre dedikerte fagfolk sikrer at hver detalj blir ivaretatt, og at resultatet blir et hjem som møter dine drømmer og behov.

Enten det er et moderne eller tradisjonelt tømmerhus, en lite eller stor hytte, kan du stole på Finske Tømmerhus for å levere et hjem av høyeste standard. Med vår ekspertise og erfaring i ryggen, kan du se frem til å realisere drømmehjemmet ditt med trygghet og tillit.