Hytte i Vrådal

Det settes nå opp en hytte for salg med to etasjer på tomt i Kjetilskotvegen 72, Vrådal.
Byggingen er allerede i gang.

Hytte til aktivitet og avslapping

Finske Tømmerhus Telemark har gleden av å presentere Kjetilskotvegen 72 i flotte omgivelser. Nydelig laftet hytte som vil få en gjennomgående høy standard. Hytta er over 2 plan, og får en meget praktisk romløsning med vindfang, gang, 2 bad, stue/kjøkken og 3 soverom som gir god plass til hele familien og gjester.

Vrådal Panorama er et flott og attraktivt helårs feriested og området har mye aktivitetstilbud sommer som vinter. Om sommeren bys det på vakker natur, flotte turområder i fjellet med merkede turer (korte og lange), 9 hulls golfbane, nydelig opparbeidet badestrand- og brygge med båtplasser og vannleker for ungdommen, lekeplass med både klatrestativ, hoppepute, skateramp, huskestativ m.m. Alt som skal til for at hele familien skal trives hele året på hytta.

Vinterstid bys det på oppkjørte langrennsløyper på fjellet, korte og lange turer, alt etter ønske og form! Det er 18 nedfarter i alpinanlegget på i alt 15 km og 8 heiser inkl. 8-seters stolheis. Her er det sjelden kø. Kafeteria og bar på området med tidvise aktivitetstilbud for store og små.

Vrådal har et veldig hyggelig og inkluderende miljø hvor man kan slappe av og bare nyte roen, naturen og de aktiviteter man ønsker.

Finn ut mer om Vrådal og alt av aktiviteter her.

Vi har nå også mulighet til å arrangere visning av lignende hytte på nabotomta, da den er ferdigstilt.

https://www.finn.no/253793549

Kontakt

Kontakt vår representant Jan Helge for mer informasjon og en hyggelig prat.
Epost: jan.helge@til-huset.no
Tlf: 920 95 599

Finske Tømmerhus Telemark bygger laftehytter med kraftige dimensjoner, utsøkte detaljer og en suveren kvalitet. Dette gir hyttene et fantastisk flott, solid og tradisjonelt uttrykk. Mange som drømmer om hytte, ønsker seg en ekte tømmerhytte. Her får du en moderne tømmerhytte i lamelltømmer. Med maskinlaft er alt millimetertilpasset og du får et bygg som er tett, men som puster. I en tømmerhytte får du den lune og gode opplevelsen hvor varmen er magasinert i veggene. Tømmeret blir stablet oppå hverandre og låst sammen i hjørnene. Både innvendig og utvendig blir tømmeret synlig.

Produsenten Finnlamelli er spesialister på skandinavisk design, bærekraftige materialer og konstruksjon. Du kan selvsagt krydre denne hytta med egne tanker, ideer og drømmer.
Vi står til tjeneste for at hyttedrømmen din skal bli oppfylt.