Moderne enebolig på Gjerpenkollen

Finske Tømmerhus AS har gleden av å presentere Knut Auberts vei 30 på Gjerpenkollen. Nydelig laftet enebolig som vil få en gjennomgående høy standard. Innvendig får boligen et godt inntrykk og fremstår innbydende og innholdsrik med alt man trenger av fasiliteter. Oppholdsrommene er preget av flotte tømmerdetaljer, smakfulle materialvalg og lune fargekombinasjoner.
Boligen vil bli bygget med godt håndverk og av kvalitetsmateriale. Det er mulighet for ulike planløsninger over to plan, med og uten hybel. Det er godt mulig å kombinere varianter av disse planløsningene for å tilpasse dine behov.

Beliggenhet

Gjerpenkollen ligger i meget naturskjønne omgivelser med fantastiske turmuligheter. Til skolen er det gang- og sykkelvei helt frem. Det er bussforbindelse til Drammen sentrum. I tillegg til kort avstand til butikker, skole, idrettshall o.l. på Fjell, er det under fem kilometer til E-18 og under åtte kilometer til Drammen jernbanestasjon.
Drammen har de fleste fritidstilbud. Eget næridrettsanlegg med bla. kunstgressfotballbane på Fjell, nærmeste idrettslag er Skiold ski- og ballklubb som er en aktiv og allsidig idrettsforening. De har eget treningsanlegg med kunstgressbane på Marienlyst med bla. naturisbane og kunstisbane på vinterstid. Drafn med fotballbane og klubbhus i Drafnkollen har også tilbud til de fleste alderstrinn. Egen fritidsklubb på Fjell Ungdomskafe og Fjell Juniorklubb. Fjell skole har eget skolekorps. Eiendommen er beliggende som nabo til hoppbakken i Gjerpenkollen. Se egne hjemmesider på internett: http://www.gjerpenkollen.no/

Tomten har en rammetillatelse til å bygge denne husmodellen og vi vil søke igangsetting så fort vi er enige om en avtale.
På grunn av ulike varianter i planløsninger og noe usikkerhet i råvarepriser akkurat nå, så ta kontakt med oss for pris og andre spørsmål vedrørende boligen.
Vi ser frem til en hyggelig prat.

Kontakt

Mikael
Tlf: 91 11 15 48
E-post: mikael@til-huset.no

Terje
Tlf: 90 12 24 33
E-post: terje@til-huset.no

Finske Tømmerhus AS bygger laftehus med kraftige dimensjoner, utsøkte detaljer og en suveren kvalitet. Dette gir husene et fantastisk flott og solid uttrykk. Her får du et moderne tømmerhus i lamelltømmer. Med maskinlaft er alt millimetertilpasset og du får et bygg som er tett, men som puster. Tømmeret blir stablet oppå hverandre og låst sammen i hjørnene. Både innvendig og utvendig blir tømmeret synlig.
Produsenten Finnlamelli er spesialister på skandinavisk design, bærekraftige materialer og konstruksjon. Du kan selvsagt krydre dette huset med egne tanker, ideer og drømmer.
Vi står til tjeneste for at husdrømmen din skal bli oppfylt.